Plaatsing van poorten op maat in de regio Kontich, Antwerpen

 

Over Matrix Doors

Wij zijn een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in de fabricatie, verkoop en montage van sectionaalpoorten, zowel voor privé-gebruik als industrie. In onze productiehal in Boom worden de poorten op maat gefabriceerd.

 

De laatste jaren heeft Matrix Doors extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van een railsysteem waarbij zonder bouwkundige ingrepen kantelpoorten zeer eenvoudig kunnen vervangen worden door een sectionaalpoort. Er is slechts 5 cm zijruimte en 7 cm bovenruimte (de zogenaamde "dagkanten") nodig wanneer dit uniek systeem gebruikt wordt.

 

Door de keuze uit meer dan 10 verschillende modellen heeft u steeds de garantie dat u een gepaste poort krijgt die aansluit bij het specifieke karakter van een bepaalde gevel. Naast een aantal standaardkleuren zijn alle andere RAL-kleuren mogelijk!

 

Meer dan twintig jaar ervaring resulteerde reeds in de plaatsing van meer dan 25.000 sectionaalpoorten. Dit succes wijt Matrix Doors aan het feit dat kwaliteit bij ons steeds de hoogste prioriteit krijgt. Daarnaast is de prijs bij Matrix Doors steeds betaalbaar, u koopt immers rechtstreeks bij de fabrikant. De service bij Matrix Doors verloopt uiterst vlot, aangezien bijna alle poortonderdelen uit stock leverbaar zijn. Ook soepel en persoonlijk contact is nog steeds mogelijk bij een relatief klein maar ambitieus blijvend bedrijf. Verder wordt continuïteit gegarandeerd via de opvolging door de 2 zonen Yannick en Sten van oprichter Marc Nijs. En als laatste: De verkoop, fabricage, transport, montage en na-service gebeurt door een team medewerkers in eigen dienstverband. Het niet afhangen van derden garandeert soepelheid en kordate actie!

Dit bewijzen we nog maar ‘ns graag bij uw volgend project.

Bezoek zeker onze 300m² toonzaal sectionaalpoorten te Kontich en 600 openlucht-toonpark!

U kunt ons steeds contacteren voor verdere informatie!

Plaatsing van sectionale poorten

Met de huidige omzet van ong 1250 poorten/jaar plaatsen wij in 2014 de 25.000ste sectionaalpoort.

 

Sinds de start in 1993 dankt Matrix Doors zijn succes aan het feit dat ...

 

  • kwaliteit bij Matrix Doors de hoogste prioriteit krijgt;
  • de prijs bij Matrix Doors betaalbaar is, u koopt immers rechtstreeks bij de fabrikant;
  • de service bij Matrix Doors uiterst vlot verloopt, aangezien bijna alle poortonderdelen uit stock leverbaar zijn;
  • soepel en persoonlijk contact nog steeds mogelijk zijn bij een familiebedrijf
  • continuïteit gegarandeerd wordt door jarenlange knowhow binnen een stevig uitgebouwde organisatie via de opvolging door de zonen van de oprichter.